ÉpítőtáborRégóta vágysz rá, hogy megtapasztald, hogyan kell építeni a szupervályog-technológiával?
Ha nincs lehetőséged eljönni a tanfolyamunkra, íme a lehetőség. Az építőtáborok során az épülő SzuperMa bemutató és oktató területen épülő mintaépítmények - nyári konyha és zuhanyozó, tároló kupola, lépcső, szupervályog kerti pihenő-meditálóhely, kerti tavacska, támfal stb. (ahol éppen tartanak a bemutató terület aktuális munkálatai) - építésében vehetsz részt a „falazástól” a kupolaépítésen keresztül a tapasztásig.

Korábbi tanfolyamaink résztvevőinek is ajánljuk, ha szeretnének gyakorolni, vagy részt venni olyan építési fázisokban is, amelyeket a tanfolyam során nem volt lehetőségük kipróbálni!

A részvétel ingyenes az alábbi feltételekkel:

RÉSZVÉTELI  FELTÉTELEK:

A tábort elsősorban azoknak rendezzük, akik nem tudnak részt venni az építési tanfolyamon, de szeretnék elsajátítani a szupervályog-technológia gyakorlati tudnivalóit, fogásait. A tábor célja az építés, illetve az ahhoz szükséges előkészítő és befejező munkálatok elvégzése, gyakorlása (földmunka, anyagkeverés, tapasztás stb.). Nem helyettesíti a tanfolyamot, azaz a tábor során nincs lehetőség az átfogó elméleti ismeretek átadására.

Akik általában ismerkedni szeretnének a szupervályog-technológiával, azoknak első körben ajánljuk:

AZ ÉPÍTŐTÁBOR RÉSZTVEVŐITŐL A KÖVETKEZŐKET KÉRJÜK:

Amennyiben még nem végezted el valamelyik tanfolyamunkat, a tábort megelőzően kérjük a Szupervályog tankönyv megvásárlását, és az abban található elméleti alapok áttanulmányozását, lehetőség szerinti elsajátítását. (A táborba érkezőkkel rövid bemutatkozó beszélgetés keretében és/vagy a tanfolyam zárótesztjének a kitöltésével a résztvevők felkészültségére rá fogunk kérdezni. Ennek célja elsősorban a gyakorlat hatékonyságának biztosítása, hogy minden résztvevő komolyan vegye az előre készülést, és ne fordulhasson elő, hogy a készületlen résztvevő hátráltatja a többieket.) 
Pontosan érkezz meg a tábor kezdetére (vagy későbbi csatlakozás esetén az adott nap reggelére, amikor az építés kezdődik), és vegyél részt legalább 3 napján a tábornak. 

Amennyiben jelentkeztél, de valamilyen oknál fogva mégsem tudsz részt venni a táborban, azt haladéktalanul jelezd. A tábor hatékony működéséhez a minimális létszám jelenléte szükséges, ezért a pontos létszámot előre kell látnunk a többi résztvevő érdekében is.

Kérjük, részvételi szándékodat e-mailben ->  info@szupervalyog.com  <- jelezd.