FÓRUM, KONZULTÁCIÓ

Kérdezz-felelek - szupervályog, ökoépítészet, permakultúra és önellátás... Búbos Teveház - ökoház és "zöld" padlófűtés...

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ & KISCSOPORTOS FÓRUM

A szupervályog hazai megjelenése óta nagyon sokan keresnek meg a technológiával kapcsolatos egyéni kérdéseikkel. Mivel levélben csak korlátozottan tudok a rendelkezésükre állni, a fórumot és az egyéni konzultációt javaslom azoknak, akik szeretnének részletesebb, személyre szabott információhoz jutni.


Kiscsoportos fórum:

Min. 4 fő előzetes jelzése esetén tűzök ki időpontot 

Helyszín: Budapest, II. kerület HÜVI
A részvétel "energiacseréje":
A javasolt felajánlás 3.000.-Ft, vagy olyan összeg, amit jó szívvel adsz. A felajánlások fedezik az időmet és az energiámat, amit a résztvevőkre szánok. Az összeget a szupervályog kezdeményezés működtetésére (honlap, adminisztrációs és szervezési feladatok, információs anyagok összeállítása stb.), illetve a -> Szivárvány Falu - Búbos Ökoház Projekt megvalósítására fordítom.

Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy e-mailben 

->  info@szupervalyog.com  <-

jelzed részvételi szándékodat. Így tudom, hogy hány emberre számíthatok, ugyanis a találkozót minimum 4 fő esetén szervezzük meg.
Mivel a résztvevők száma korlátozott (max. 10 fő), így a helyedet az összeg előre utalásával tudod biztosítani. Egyéb esetben sajnos nem tudom garantálni, hogy beférsz a csoportba. Megértésedet köszönöm!

Kérem, olvasd el az alábbi tudnivalókat a találkozóval kapcsolatban:
A konzultáció:

Előzetes
 egyeztetéssel

Helyszíne: Budapest II. kerület HÜVI
A részvétel "energiacseréje":
A javasolt felajánlás 10.000.-Ft, vagy olyan összeg, amit jó szívvel adsz. A felajánlások fedezik az időmet és az energiámat, amit a résztvevőkre szánok. Az összeget a szupervályog kezdeményezés 
működtetésére (honlap, adminisztrációs és szervezési feladatok, információs anyagok összeállítása stb.), illetve a -> Szivárvány Falu - Búbos Ökoház Projekt megvalósítására fordítom.

Kérlek, e-mailben

->  info@szupervalyog.com  <-

jelzed a részvételi szándékodat. Ezt követően felveszem veled a kapcsolatot az időpont pontosítására.
Kérem, olvasd el a tudnivalókat a találkozóval kapcsolatban (lásd alább zölddel kiemelt részek és utána, különösen a piros ablakban). Köszönöm!