Ajándék

Mit kínálunk cserébe a támogatóknak?

1000.- Ft** támogatás esetén: A „Szupervályog építési technológia” c. bemutató kiadványunk elektronikus verzióját és egyéb információs anyagokat tartalmazó CD-t (értéke: 1900.- Ft).

5000.- Ft** támogatás esetén: A szupervályog építési tanfolyam írásos anyagán alapuló, az építés alapvető fortélyait bemutató ”A szupervályog építés alapjai” c. könyvet DVD-n (értéke 6900.- Ft).

20.000.- Ft** támogatás esetén: 1 fő (a támogató vagy az általa delegált személy) számára részvétel a Hétvégi intenzív szupervályog tanfolyamon (értéke 40.000.- Ft)

50.000.- Ft** támogatás esetén: Szupervályog próbahétvége” 2 fő részére: vendégeskedés egy hosszú hétvégére (péntektől vasárnapig) teljes ellátással az elkészült Szivárvány Házban. A szállás és ellátás mellett a hosszú hétvégén lehetőség van megismerni a technológia alapjait, és gyakorlatban is kipróbálni az építést, ha valaki a pihenésen kívül erre is vágyik.

100.000.- Ft** támogatás esetén: 1 fő (a támogató vagy az általa delegált személy) számára részvétel a hatnapos Szupervályog építési tanfolyamon (értéke 99.000.- Ft).

**vagy annak megfelelő értékű anyag/munkaerő

Támogatási szándékát, kérjük, e-mailben jelezze az info@szupervalyog.com címre.